Nieuws

 

Zuiver ICT is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en implementeren van Intelligente Algoritmes, met als doel het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en de operationele organisatie.

De data specialisten van Zuiver ICT hebben hierbij veel kennis en ervaring opgebouwd over de wijze waarop organisaties zich ontwikkelen richting een data-gedreven organisatie. Uit deze ervaring blijkt dat de basis, het op orde hebben van je data, een groot knelpunt is om die stap te kunnen zetten. Dit is een grote voorwaarde om voorspellende analyses effectief in te zetten met behulp van onder andere Machine Learning en Artificial Intelligence.

Twizt is een businessconsultancy bedrijf dat zich richt op Technologie, Data en Integratie en de combinatie van deze disciplines.  Binnen de samenwerking zal Twizt zich met name toeleggen op consultancy op het gebied van data en data-management. Gezamenlijk zijn wij in staat zijn om organisaties te ondersteunen bij de bewustwording van de stip op de horizon en het ontwikkelen van de route die leidt tot het inzetten van Intelligent Solutions, gebaseerd op Artificial Intelligence.